OM 4AM

4AM er dels selvbiografisk, dels ønsketenkning og dels rent oppspinn. Vi følger paret Macy og Andy gjennom det ordinære og det ekstraordinære. De prøver å livnære seg som musikere i bandet Passion Indigo, med varierende hell. Da deres sterke sider heller mot det kreative og skapende, møter de ofte utfordringer i et strukturert og stivt samfunn. Begge har en barnlig glede og nysgjerrighet, og som ekte barn av teknologialderen er de svært fascinert over ting som blinker og lager lyd.

 

KARAKTERENE

 

macyMacy

Sanger og komponist. Jobber som solist. Glad og positiv. Litt for glad i snop. Hater folkemengder, men elsker å stå
på scenen. Livredd for edderkopper og deres plott for å utrydde menneskeheten.
andyAndy

Musiker og skulptør. Har forskjellige strøjobber. Rolig og tilbakelent, svært tålmodig. Hobbykokk med en fryktinngytende tendens til å eksperimentere på kjøkkenet. Blir lett helt oppslukt av diverse prosjekter. Redd for danseband og ukomfortable sosiale sitasjoner.
pusPus

Macy og Andys katt. Pus er husets vokter og filosof. Er ofte oppgitt over hvor dumme mennesker kan være.
kurtKurt

Bestevennen til Andy siden ungdomstiden. Utdannet fløytist. Jobber freelance for forskjellige orkestre. Sjenert, men sjarmerende. Har bukser som var gamle allerede for ti år siden. Rotete og uorganisert på hjemmefronten. Han har hybelkaniner med stamtavle. Brenner for brett- og rollespill. Redd for forandring og katter.
emmaEmma

Bestevenninnen til Macy. Utdannet klesdesigner, jobber på klesbutikk. En stilbevisst, selvsikker og flørtende jente. Utpreget ekstrovert. Ansvarlig for Macys sceneantrekk. Har en rasekatt med stamtavle, som er vanvittig bortskjemt. Ryddig og organisert, Emma er ikke redd for å pirke i, og organisere andres affærer. Er redd for å bli ensom.
bjorgBjørg

Husverten til Macy og Andy. En spenstig eldre dame, tidligere gift med en konservativ predikant. Etter hun ble enke fikk hun en ny livsgnist og føler seg fri til å ta igjen alle eventyrene hennes lange, undertrykkede ekteskap ikke tillot. Elsker heavy metal, youtube, øl og potetgull. Ikke redd for noen ting.
peterPeter

Sønnen til Bjørg. Revisor. Samler på klokker og ur. Har arvet sin fars temperament og livssyn, men absolutt ikke
sin fars autoritære fremtoning. Er oppgitt over sin mors nye livsstil, prøver konstant å kontrollere hennes liv. På fritiden er han programleder i den lokale radiostasjonens show “Bibelprat med Peter og Johannes.” Redd for kvinner og intimitet.